Agri-sector

AGRARISCHE SECTOR

Agrarische sector

De Agri-sector is een vak apart. Iedereen die hiermee te maken heeft weet dat het een gespecialiseerde business is waar je als leek niet zomaar je weg in vindt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de Agri-sector (groente/fruit, bloemen, planten en bollen), weet Maranta Debt Collectors als geen ander hoe deze sector in elkaar zit en dit maakt effectief handelen tot een groot succes. Naast de Agri-sector zijn wij natuurlijk ook actief in alle andere branches.

 

 

Bloemen & Planten

Als geen ander is Maranta Debt Collectors thuis in deze branche. Wij doen al jarenlang zaken met veel gerenommeerde handelaren en vermeerderaars, in binnen- en buitenland en kennen deze markt als geen ander. Wij zijn volledig op de hoogte van de problematiek rondom de export, inclusief de logistiek en fust & karren systemen.

 

 

Groente & Fruit

De Groente en Fruit sector is een zeer grote speler in de agrarische sector. En hoewel de gedachte is dat vrijwel alles via het grootwinkelbedrijf verhandeld wordt is niets minder waar. Heel veel exporteurs verkopen nog dagelijks rechtstreeks aan importeurs en groothandelaren in tientallen landen, waarbij vaak grote risico’s genomen worden. Maranta Debt Collectors kent een aantal exporteurs tot haar klantenkring en kan bogen op zeer ruime ervaring in deze sector. Wij bezoeken met grote regelmaat markten en debiteuren in voornamelijk Oost- en Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Azië.

 

 

Overige

Uiteraard is de incasso expertise van Maranta Debt Collectors niet beperkt tot de agrarische sector. Vele opdrachtgevers uit andere branches gingen u voor. Wij hebben de laatste jaren veel incasso’s opgestart voor onder meer een grote Nederlandse bank, woningcorporaties en de bouw- en metaalsector.

 

Maranta Debt Collectors is een vertrouwde naam in de sierteelt. Onze missie voor iedere divisie is degelijkheid en accuratesse. Maranta heeft ruime ervaring in adviesopdrachten, met name in de AGF en Sierteelt sector.

Contact

 

Address

P.O. Box 208, 3640AE Mijdrecht

The Netherlands

 

E-mail

info@maranta-debtcollect.nl

 

Telefoon

+31 (0)6 - 55 53 76 00

 

KvK-nr 30143147 te Utrecht

Copyright 2017 Maranta Debt Collectors